Post by misriwermeobott on Feb 16, 2022 3:58:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator dözüm ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Həqiqətən də, onlar çox çətin hiss etmədən mobil cihazlarda işləyən RTS düsturu ilə gəldiklərinə təəccübləndilər. Mən bir neçə dəyişiklik təklif edərdim, məsələn, vahidə iki dəfə toxunaraq, bitişik vahidləri deyil, bütün vahid növünü seçərək, lakin bu, yaxşı oyundur.
Süni intellekt həddən artıq güclüdür, mən kazarma qura bildiyim zaman onların dörd oxatanı, dörd nizəçisi, bazarı, 3 ferması və müdafiəsi var.
gözəl
Oyunu bəyənirəm, yeganə problemim döyüş zamanı qəzaya uğramaqdır
Eyni qüsurları və çoxlu geriləmələri olan heyrətamiz oyun (əvvəlində deyil, lakin sonra). ai istehsalı daha real .botlar böyük bir ordu yaratmaqla eyni vaxtda yenidən qura bilməməlidir .yenidən sehrbazlar kimi daha çox qoşun əlavə edin.
Heyrətamiz, tamamilə heyrətamizdir, bunu elflər, orklar, cırtdanlar, ölümsüzlər kimi müxtəlif fraksiyalar kimi daha da yaxşılaşdıracaq və o heyrətamiz oyundan başqa meşədə sürünənlər əlavə edəcək bir şey var.
Kiçik bir oyun üçün bu yaxşıdır, amma onu məhv edən odur ki, düşmən resursları toplamaq məcburiyyətində qalma mexanikasına bağlı deyil, çünki onların bazası ətrafında hərəkət etsəniz (yeri örtən duman) onlar dərhal hər şeyi yenidən qururlar. müdafiə etmək üçün çoxlu resursdan istifadə etdilər və siz şəhər mərkəzindən başqa hər şeyi məhv etdiniz/öldürdünüz (bunun sadəcə onların bazasını sıfırlayan bir nasazlıq olub olmadığına əmin deyiləm)
Oyun xarab olur mən təxminən 5 dəqiqə oynayıram sonra çökür
Zəhmət olmasa, imperiyalar dövründə olduğu kimi hücumda olan işçilər üçün geri çağırma seçimi əlavə edin və daha çox əkinçilik texnikası və tədqiqat əlavə edin
Bu, həqiqətən gözəl oyundur, lakin ümid edirəm ki, gələcəkdə şəhərinizin ətrafında öz divarınızı qurmağınıza və xəritə ilə məhdudlaşdırılmamağınıza imkan verən bir seçim əlavə edəcəyik. Ancaq ümumiyyətlə, bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur
Topal
Əla
Redaktora nə olur?! Heç bir xəbərdarlıq etmədən çıxardığınız üçün təşəkkür edirik. Qeyri-müəyyən olaraq silindi.
Mən sizin oyununuzu mühasirəyə almağı sevirəm, amma Roma birliyi, Spartalı birlik və döyüş fili kimi daha çox bölmə əlavə edə bilərsiniz, təşəkkür edirəm.
RTS Siege Up! - Medieval War حکمت عملی tak
AI sizdən əvvəl milyonlarla iş görür. Nəzarətlər də ən vacib anlarda cavab vermir.
RTS Siege Up! - Medieval War Стратегије umqe
RTS Siege Up! - Средневековье Стратегии npy
Əla oyun. Bütün deyə bilərəm. Hələ də səhv olur və mənim oyunum indi ləngiyir. Amma yenə də əla oyun
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie flnh
Əminəm ki, oyun əladır, amma mən nəyisə itirmişəm? Mən başlanğıcdayam və ÇƏTİNDİR. Həqiqətən də oyunu bəyənmək istəyirəm, amma heç nəyə nail ola bilməyəcəyəm.
Mən 3 ulduzu qiymətləndirirəm, çünki öz xəritəmi yaratmaq istəyirəm, lakin qalaları, filizləri, qızılları və s. silən bir səhv var ... və oxatanlarım divarların yuxarısına girə bilmirlər.
Nədənsə rəyim silinməyə davam edir. Çətin UI, zəif süni intellekt və yol tapmaq çətin və ya qaçırılır. Oyun çox əyləncəli ola bilər, lakin inkişaf etdiricilər bundan əvvəl bəzi çox vacib və əsas şeyləri düzəltməli olacaqlar.
Həqiqətən də başlanğıcda pis start oyunu yaxşı tərəfdən göstərmədi
Ümumilikdə olduqca yaxşı oyun. O qədər də çətin deyil. Warcraft 1-in müharibə 2-dən fərqləndiyi oyun idarəçiliyidir. Nəzarətin asanlığını artırın və burada War2 keyfiyyətli oyun əldə etdilər.
Çox potensiala malik olan, lakin çətin vizuallara malik başqa bir oyun, idarəetmələr onu oynamağı bezdirir
Mən ümumiyyətlə strategiya oyunlarında çox yaxşıyam, amma üçüncü səviyyəni keçə bilmirəm, çünki mən bir az dəmir əldə edəndə dayanmadan qoşunlar gəlir.
Bu oyun düşmənin adanın ən üstün tərəfinə sahib olduğu kampaniya kimi çətindir, nəinki onların artıq əsgərləri var ki, çətindir, sonra onların div kimi edə bilməyəcəyiniz qoşunları var, sizin yeganə qoşunlarınız qılıncdır, bu PTW oyunudur
Oyun əyləncəlidir, lakin rəqibiniz çox güclüdür.
Buludda səhv Google oyunda problem var. Bu, sadəcə olaraq təkrar-təkrar göstərməyə davam edir... Tətbiq məlumatlarını təmizləyənə qədər mən konsepsiyanı bəyəndim və bu, əsl rtsdir! Amma xahiş edirəm bunu düzəldin
Bu oyun dəhşətlidir Mən öz səltənətimi qura biləcəyim bir oyun olduğunu düşünürdüm, amma onun əşyalarına necə nəzarət etmək dəhşətlidir, üzr istəyirəm, bunu deyin, amma bu, həqiqətdir, dəhşətlidir
Super
Çox pis, çünki bir şəhərə düşmənlər çox hücum edir
Niyə Exit və ya tamamilə variant yoxdur? Niyə mən proqramı arxa planda saxlamalıyam və ya onu zorla öldürməliyəm. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Mən bu cür oyunu sevirəm, lakin düşmən botu hücum etmək üçün çox tezdir, mən hələ bazamı bitirməmişəm.. Və idarəetmə daha çox təkmilləşdirməyə ehtiyac duyur. 6 - 10 kimi daha çox düşmən əlavə edin. Qoşunlarınızın düşərgə atəşini gücləndirmək üçün daha çox qoşun laboratoriyası əlavə edin. qoşunlar məşq etdikdən sonra gedirlər daha çox müdafiə əlavə edin və zəhmət olmasa hücum etdikləri botu çox erkən düzəldin bütün binaları, qoşunları və müdafiəni əldə edəndə ataksiya ilə məşğul olmaq istəyirəm və ya onlardan əvvəl birinci hücuma keçməyə icazə verin 3 ulduz hələlik hər hansı yeni yeniləmələri gözləyirəm ...
Möhtəşəm RTS oyunu. Warcraft, Age of Empires, Starcraft və s. kimi PC-də oynadığınız oyunlar kimi oynayır və bu oyunun mənim üçün sıfır səhvi var! Heyrət! Vay!
Çox gözəl oyun
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Action nqjv
Əla oyun. Yeganə problem ondadır ki, mənim bölmələrim laldır və kəndlilərə təhlükə olmadığı halda hücum edirlər. Bir saniyə üz çevirsəm, hərəkət edən hər şeyi öldürürlər və heç nəyə üstünlük vermirlər. Oyun çətindir. Redaktə: Əvvəlcə 3 ulduzla qiymətləndirildi, indi bir. Katapultlarım darvaza əvəzinə qüllələrə üstünlük verir və mən çoxlu qoşun itirdim, çünki onlar kəndlilərə və qüllələrə hücum etməyə davam edirdilər. Başlanğıc üçün çətinliyi təyin etmək kömək etmir.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategy pec
Pis oyun deyil
Bölmə idarəetmələri bu oyunu çox çətinləşdirir, siz qoşunlarınıza əmr verməyə hər şeydən daha çox vaxt sərf edəcəksiniz. Ümumilikdə sərin əhval-ruhiyyə var, lakin sadəcə olaraq qoşunlarınıza ayrılmaq və hərəkət etmək deməklə bağlı təmiz mübarizə bu oyunu uğursuz edir
Çox zövqlü atm. Daha çox kontur lazımdır, lakin mən oynadıqca onlar açıla bilər
Telefonda Age of Empires franchise oyununu oynamaq kimi hiss olunur! Ümumilikdə əla oyun, şikayət yoxdur.
Serverin içərisinə girə bilmirəm, hətta indi oyunu yenilədiyimi düşünsəm də, lobbidə kliklədikdən sonra məni həmişə menyuya qoyur.zəhmət olmasa düzəldin...
Lütfən, siz çox güman ki, ürəyinizi və ruhunuzu bu oyuna qoyursunuz, lakin AI aqressiv olmaq üçün sadəcə bir yoldur və bir çox resurslara sahibdir, birinci səviyyə demək olar ki, qeyri-mümkündür, çünki siz daha çox şeyə sahib olan düşməni məğlub etməlisiniz. səndən daha yaxşıdır və çox yaxşıdır. Buna görə də mən buna 2 ulduzlu rəy verməliyəm, çünki dərslik bir qədər əyləncəli idi və qısa an ədalətli idi, olduqca xoş idi
Şübhəsiz ki, mobil cihazlarda ən yaxşı RTS. Mən mütləq Ww2 və ya bunun müasir münaqişəli versiyasını görmək istərdim. Əla oyun
Bu gözəl oyundur, lakin daha çox şey və əlavə sənətkarlıq binaları lazımdır.
Bu oyunu bəyənirəm. Mən bunu dostumla oynamaq lazımdır, zəhmət olmasa, multiplayer parametri edin, sonra 5 start verəcəm.
İki komandadan çox olduqda, digər komandalar sizdən başqa bir-birinə hücum etmir