Post by misriwermeobott on Feb 16, 2022 4:04:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid piiramatult kulda ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
Ma armastan seda mängu, ma isegi kasutan seda oma tahvelarvutites, aga ma pean selle oma telefoni alla laadima või kui mul seda veel telefonis ei ole, siis on mul 2 vaata, tahab mu telefoni niikuinii laadida Ma armastan seda mängu, ma soovin, et mul oleks rohkem 2 ütle, et võib-olla mõni teine päev
Olen mänguga peaaegu lõpetanud ja järsku, kui proovin mängu tagasi avada, algab see esimeste põhitõdedeni, proovin oma kontoga sisse logida, kuid miski ei tööta
Ma ausalt armastan seda mängu, mul pole sellega kunagi probleeme olnud ja see on super sõltuvust tekitav
Lae Huli 1.1 APK Android com.HICONGames.Huli - PrimeAPK
kendall & kylie - Apk AMP
Mu energia on täis ja saan 3 tärni. Pean ootama, kuni mu energia jälle täis saab, et mängust lahkuda. Mõne minuti pärast lähen uuesti sisse ja mul on null tärni. Kuidas on see võimalik? See tähendab, et mul on 5 tärni saamiseks vähe aega. See on ebaõiglane.
Ei saa isegi mf reklaamidest väljuda!!! Loll persemäng, pole ime, et ma selle desinstallisin. Tagasi asja juurde!
See on nii sõltuvust tekitav ja lõbus ning mulle meeldib kontseptsioon, kuidas see rakendus süžeesse mängib
Vaata mäng rockib
Lae Moments: Choose Your Story 1.1.16 APK Android Devices (telefonide, tahvelarvutite) Tasuta - Interaktiivne lugu mäng, ... Lae alla KENDALL & KYLIE APK
See on lõbus ^_^
Mulle meeldib mäng, kuid kui ma selle lõpetan, et oodata, kuni mu energia täitub, ei ole mu energiat täiendatud, kuid mu aeg loeb ikka veel.
Rakendus on kohutav, see jääb alati maha ja mäng ei töötanud minu jaoks kunagi korralikult
KENDALL & KYLIE Avventura pghf
See on suurepärane mäng, kuid mõne aja pärast muutub see igavaks😴😴😴
Hea mäng, kallid kalliskivid, aeglane energia taastumine, tasuta kalliskivide jaoks pole ka videoid.
Pärast selle mängu allalaadimist eile hommikul olen proovinud seda mitu korda mängida, kuid see lihtsalt ei laadi. Avan rakenduse ja see jääb laadimiskuvale, mõnikord kuni 20 minutiks, enne kui loobun ja selle sulgen. Ainult selleks, et proovida ja sama asi kordub. Desinstallimine
Dive in the Past Aventure jqw
See mäng on hämmastav, te ei unusta, et ma armastan seda, kui vihaseks lähete, lihtsalt tule ja mängi seda mängu, see aitab sul rahuneda
See on suurepärane, kuid sellel on palju rohkem potentsiaali! Värskendage rakendust ja muutke see veelgi paremaks
See mäng oleks tore, kui see poleks nii tõrgeteta. Mõnikord töötan 4-tunnise "kontserni" ja jätan selle umbes 3 või 4 tärniga ja jätan mõneks ajaks seisma, et saaksin oma elu taastada. energiat ja tule tagasi, kui mulle teatatakse, et mu energia on täis ja näen, et mul pole ühtegi tähte sellel kontserdil, mille kallal töötasin.. see on täielik bs..
Ainus põhjus, miks ma 1 tärni annan, on see, et ma kaotan oma sündmuse esemeid pidevalt. Ma teenisin need. Olin teeninud ürituse kastist soengu ja kingad ning kandsin neid eile. Avasin täna rakenduse ja kaotasin need. Paranda see liim, mulle meeldisid juuksed, ma tahan neid tagasi!
Suurepärane graafika, suurepärane kujundus ning väga lõbus ja lihtne uute inimestega kohtumine, ainsaks probleemiks on ruum, kuid üldiselt on see suurepärane gane
Ma armastan neid mänge, leidsin, et see on tõesti lõbus, kuid annan sellele 5 tärni, kui see oli võrguühenduseta, kuid see on hea mäng
Naudin seda mängu väga. See on pilguheit kuulsuse ellu ja näitab meedia tõuse ja mõõnu ning seda, kuidas peate rääkima riietumisest ja kuulsusena tegutsemisest. kokkuvõttes mulle väga meeldib see mäng ja pther mäng nagu see
see mäng on värskendusega hilinenud, mulle meeldib mäng, kuid see on nii tõrges ja hangub kogu aeg
Mäng on liiga tõrges, et see seda väärt oleks. Ma jõudsin peaaegu nelja tärnini, ootasin, kuni mu energia saab täis, ja kui ma tagasi läksin, oli taimer üleval (hoolimata sellest, et jäänud oli rohkem kui 30 minutit) ja minu peaaegu neli tärni registreeriti nullina. Kaotasin kõik need edusammud asjata.
Täiega hea mäng. Soovitan kõigile kellel liialt palju vaba aega
see on lõbus mäng, kuid sellel on palju tõrkeid ja te kaotate selle tõttu väljakutseid. See on väga masendav! see on ka väga kallis mäng, ma kustutan selle kindlasti ära
Mängida on sõltuvust tekitav mäng.
Krahhib, kui selle parandate, annab 5 tärni.
Jah, see on minu kolmas arvustus selle mängu kohta. Ma pole kunagi jätnud neid arvustusi ühele mängule, kuid OMG, seal on talumatult LIIGA PALJU vigu. Olen viimasest sündmusest poole peal, kuid alati, kui ma mängu sisse login, pean alustama esimesest ruudust ja kõik! Ma olen sellest aega raiskavast mängust nii läbi! Kahju, aga see oleks võinud olla mu lemmik.
Armasta mängu
Mängul on potentsiaali, kuid seal on tõrge, kus alustad üritust ja siis tagasi tulles on sul 0 edenemist, mis tähendab, et sa ei saa üritust õigeks ajaks lõpetada ja kaotad fänne. Samuti ei toimu sageli süžeed, nii et paljud sündmused tunduvad nagu "hõivatud". Riided olid siiski armsad. Arvasin, et see sarnaneb kim k mänguga ja nii see on, kuid minu arvates on kim k palju parem.
Ma vannun, et ma vihkan seda mängu😡 Kim Kardashiani mäng on palju parem. Sellel ülesandel hakkavad teie jälgijad teid tühistama, kui te ei saa ülesande eest 5 tärni ja siis saate ainult 21 energiabatooni ja teil on ülesande täitmiseks aega ainult 3 tundi. Vähemalt Kim Kardashiani mängus pole piisavalt aega. hankige rohkem kui 30 energiabatooni ja piisavalt aega, et saaksite saada apl 5 tärni. Kustutan selle mängu ja seekord EI laadi ma seda tagasi
Ma pean selle mängu desinstallima, kuna see segas mu energiat. tulin tagasi ja mu energia oli nullis. taimer isegi ei langenud alla ega midagi. nii et ma ei saa seda mängu mängida, kui see ei tööta.
probleeme kaotasin 150 000 teemanti just rakenduse avamisega ja läksin projekti alustama, kasutasin 2 energiat ja millegipärast oli mul jõud otsas sellest valmis kustutama
Ma armastan seda rakendust, nii et see on parim, see on minu lemmikmäng minu tahvelarvutis praegu, ma armastan seda nii, et see on parim, ma tõesti armastan seda rakendust ja seepärast hindan seda 5\5 tärniga, kuid kui ma saaksin seda rohkem hinnata andke sellele 100 \ 100, sest see on sõna otseses mõttes parim, ma ei oskaks küsida rohkemat maailma ajaloo parimat rakendust, kes selle kunagi tegi, on suurepärane, tänan teid väga, ja ma loodan, et teile meeldib minu aruanne ❤
Ma tõesti armastan seda mängu!!!!! Aga ma vihkan, kui see tõrkub, kui tegelane on üritusel, kus me esimest korda kylie ja kendalliga kohtume. Te ei saa isegi midagi vajutada, mida märgid liigutavad, heli on olemas, kuid te ei saa midagi puudutada. ja laadimine võtab väga kaua aega. Soovin, et saaksite selle parandada .palun!!!!!!😈😈😈😈😈😈😤😤😭😭
Ma armastan seda mängu😭 Aga ma arvan, et seal võib olla väljakutseid
Väga väga pettunud! Olen nüüd paar nädalat mänginud ja raha ja kalliskive kogunud ning ühtäkki need kadusid. Võtsin ühendust klienditoega ja sealt öeldi, et minu kontol on toimunud kummaline tegevus ning piirangud on kehtestatud ja seda ei saa tagurpidi! Väga suur pettumus, kui olete mängu mängimisele palju aega kulutanud. Mäng on väga lollakas ja külmub palju, pidin mängu uuesti desinstallima ja installima, et see uuesti tööle saada. Palun aidake?
Ma ei saa märguandeid isegi siis, kui see on sisse lülitatud ja te ei saa energiapiirangust rohkem. Võrreldes kim kardashianiga saate lisaenergia saamisel rohkem limiiti. Milleks isegi vaeva näha võimalusega vaadata reklaame energia saamiseks, kui pidevalt teatatakse, et "pole reklaame, mida vaadata"...
Väga hea mäng on !!
Mäng on hea, klienditeenindus annab sellele mängule halva nime! Nad on minu kontot piiranud ega luba mul juurdepääsu krew vestlusele ega kinkekarpidele ning ütlevad, et selle põhjuseks on kahtlane tegevus minu kontol, kuid ei ütle, miks!
Ma ei tea, mis selle mänguga juhtus, see oli varem nii valgustatud, kuid pärast mängu värskendamist ei leia ma ühtäkki oma KredCrew'st ja mäng logib mind pidevalt välja, sest see mäng oli varem ole nii hea smh #desinstallimine😒
NII IGAV. neid pole ikka veel aastaid uuendatud uute lugudega. Kristus kirjutas vähemalt Kylie rasedust lol, asjad maksavad liiga palju, auhinnakarbid maksavad vaevu midagi ja sa kulutad 500 dollarit, et reisida esinema ja teenida ainult 60 dollarit. teeb pea saamise võimatuks. pluss süžee on igav ja lõpeb ootamatult, kui jõuate 20. tasemele.
mäng on lõbus, aga ma ostsin 400 dimanti, siis kulutasin neist 80 ja kaotasin kõik. mäng rebis mind ära paranda see palun
See on nii lõbus ja Kendell saadab teile video, mis annab teile kõigest teada. Mäng kulgeb nii sujuvalt ja see ei sulgu.