Post by misriwermeobott on Feb 16, 2022 4:23:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Moc se mi to líbí . Má spoustu doplňků, ale všechno.
Bublinový pop dávám 3 hvězdičky právě teď, protože se mi hra opravdu líbí, ale neustálé závady v poslední době jsou čím dál otravnější.
Mnoho reklam a jejich příliš dlouhé. Aby se vám nechtělo hrát hru. Pokud máte také reklamu, zkraťte je. Čekání vás vyvede z vašeho proudu. Zpomaluje to hru.
Cesta k mnoha inzerátům. Prostě jsem se nudil. Reklama před a po každé hře, kterou hrajete. Takže bohužel tuto hru odinstaluji. 😪
Odinstaluji. Příliš mnoho reklam, přestaňte se stejnými vyskakovacími okny! Vše, co chci, je hrát hru. Hotovo
Všechny mé mince zmizely a tato hra se stala únavnou. Není to legrace.
Milujte rychlost hry, krásné barvy bublin neunavují vaše oči! Peníze banky nelze použít, pokud si nekoupíte upgrade! Příliš mnoho přidání!
Hra se mi opravdu líbí, ale zaplatil jsem za plnou aplikaci a stále dostávám vytrvalé a extrémně rušivé výzvy k mikrotransakcím. Hra je hraničně nehratelná...
Miluji hru, ale mnoho reklam
Moc dlouho nehraju, ale zatím je to zábava a relax a moc mě to baví.
Hratelnost je dobrá. Grafika je dobrá. Ale odinstaloval jsem, protože jsem byl znechucen reklamami na pilulky na spalování tuků, které jsou obrovským podvodem. S reklamami obecně nemám problém, ale prosím nepropagujte produkty, které mohou lidem ublížit
Už to nejde hrát. Obrazovka hry se zasekne při načítání výsledků ligy. Nepomáhá ani přihlašování a odhlašování.
Musíte začít utrácet skutečné peníze, abyste mohli po určitém bodě získat úrovně průchodu. Nedělá mi to žádnou legraci.
Hry mají tendenci příliš zamrzat.
Příliš mnoho reklam, ale zdarma, takže 2 hvězdičky místo 1
Nechutná reklama. téměř každá reklama je na falešný lék na hubnutí. hrozné pro teenagery a velmi nezodpovědné od vývojářů této hry. STYĎ SE
Hra je zábavná a několik úrovní je náročných. Můj problém je, že se vyskakovací okna pro nákup věcí objevují právě ve chvíli, kdy se chystáte klepnout na tlačítko Přehrát, takže se tomu nemůžete vyhnout a otevře se okno nákupu. POZOR, ABY STE NĚCO NÁHODNĚ NEKOUPILI.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Teka-teki mkx
To je v pořádku, ale tvrdě pracujete, abyste získali klíč k otevření truhly, a většinou dostanete 10 mincí. Ne moc dobrá odměna.
Dobrý způsob, jak strávit krátký čas
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Puzzle wypn
Zábavné, do jisté míry. Jsem barvoslepý a v některých těch barvách je těžké rozeznat rozdíl. Žlutá a zelená vypadají stejně, stejně jako růžová, fialová a modrá. Byl jsem frustrovaný a hru jsem odstranil. Přál bych si, aby existovala barvoslepá verze nejen s barevnými bublinami, ale na bublinách jsou také symboly, abychom my barvoslepí, hráli, viděli rozdíl v bublinách. Mnoho her je podobných. Nikdy nepřemýšlí o barvoslepých lidech. Není to tak velký problém, ale je to frustrující.
Zábava na odpočinek Hraji několik týdnů a odinstalovaná hra se objevila jako reklama o střelbě z pistole namířené na budovu s lidmi pod nimi. Snažil jsem se zbavit této reklamy, ale bez úspěchu, takže odinstalační hra. Co má bublina praskání společného se zbraněmi a střílení s lidmi jako možnost? Velmi špatná chuť! a opravdu mi zkazil celou hru s bublinami.
Milujte tuto hru. Velmi návykové. Na reklamy si nestěžuji, protože jsem si uvědomil, že je vývojáři používají k propagaci jiných her a jejich sponzorů. Obecně neprovádím žádné nákupy ve hrách. Hru považuji za velmi náročnou. Pokud nevyhraju úroveň, zůstanu v ní, dokud nevyhraju. Vidím spoustu stížností a nezažil jsem žádný z problémů, které lidé mají. Asi je to tím, že za hru neutrácím peníze. Kromě této skvělé hry a dobrého způsobu, jak trávit čas.
Skvělá hra, ale spousta vylepšení
Pěkné a snadné trávit čas
Ahoj, uložil jsem svou starou úroveň hry na Facebook, dostal jsem nový telefon, ale nemohu získat staré záznamy.
Líbí se vám všechny položky, kromě doplňků a trochu zmatené, ale položky na bezplatné aplikaci?
Tahle hra je prostě OK. Můžete se dostat až na úroveň 167, pak se nemůžete dostat přes úroveň bez nákupu. Mnoho. Takže buď otevřete peněženku, nebo si zahrajte 167 úrovní a smažte jako já.
Zpočátku to nebylo špatné, dokud nezjistíte, že v pozdějších fázích každá nabídka na 3 další bubliny ve skutečnosti vede k tomu, že budete posláni zpět na začátek. Velmi frustrující, když víte, že úroveň dokončí ještě 1 bublina. Ztráta času!
Na posledních 600 úrovních absolutně nic nového. Žádné nové síly, žádné nové posilovače, nic zvláštního už téměř 6 měsíců. Tááák nuda a není tam vůbec nic zajímavého. Vývojáři tuto pěknou hru zklamali.
Bublinové popové hry obvykle nehraju, ale tahle se mi líbí
Tahle hra zamrzne a je na hovno
Je to relax a můj 4letý synovec, 3letá neteř si ráda hraje podle čísel, barev.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game पहेली zac
Jurassic World™: The Game Simulasi cfi
Začalo to docela dobře - dost dobře na to, abych zaplatil za odstranění reklam. Tato hra však miluje přepínání tlačítka „play“ na „speciální nabídku“, zatímco váš palec je na cestě ke stisknutí tlačítka. Místo toho tedy skončíte stisknutím tlačítka nákupu. Je to ubohé a pravděpodobně jedna z nejbizarnějších věcí, se kterými jsem se v mobilní hře za dlouhou dobu setkal. Kvůli tomuto malému triku musím neustále rušit nákupy. Od této chvíle se tomuto vydavateli vyhýbám.
Udržuje vás ve spojení a rychle myslí
Miluji to! Je to hra, kterou spolu můžeme hrát já i moje vnučka
Je to jednoduché, ale přesto dostatečně rychlé, aby to bylo zábavné