Post by misriwermeobott on Feb 16, 2022 4:35:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok mücevheri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Primitive Brothers : Endless Evolution 2022 version ▞▞▞
Yükleme süresi berbat ve yanlışlıkla oyunu kapatırsanız, geri dönmek için sonsuza kadar beklemeniz gerekir.Bunun dışında güzel oyun, keşke oyunda bir erkek arkadaşım olsa ve kadın olarak oynasaydım.
Bu oyunu seviyorum ama çok çöküyor lütfen bunu düzeltin ama bu inanılmaz eğlencenin yanı sıra kazanmak için tam bir ödeme değil onu sevin ama evet hatayı düzeltin lütfen
Keşke Google Play 10 Yıldız yapsa Sadece beş yıldız koymak istiyorum 10 Yıldız koymak istiyorum bu iyi bir oyun, bununla çok zor yaptım oyunumu sildim güncellemeyin çünkü indiremiyorum başka bir oyun koyun tamam iyi oyun insanların bunu oynaması lazım ☺️ ☺️
Aynı evde iki oyuncu oynadığında başka bir cihaz oynuyor diyor sorunu düzeltebilir misiniz?
Bu oyunu beğendim ama yükleme ekranı çok uzun
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulasyon omux
Tamam bunda bir sorun var, otomatik tıklayıcım yüklüyse oyunu bile oynayamıyorum, sadece eğlence için kullanacaktım ama tıklayıcı algılayınca oynayamayacağımı söyledi, çevirdim kapalı ve uygulama kapalı, hala oynayamıyorum dedi... Şu anda bu oyunu bile oynayamıyorum. Vay
Endif
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulasi ahn
En iyi oyun, aslında en iyisi, çünkü yeni başlayanlar için şans bu oyunda var, bu yüzden çerez çalıştırma krallığını indirin çünkü yeni başlayanlar için bir şansınız var.
efsane
超級戰車大作戰 (Super Tank Rumble) 休閒 oxq
Çok eğlenceli bir oyun ve yeni bir uygarlık edinmenin verdiği tatmin hissi veriyor ama yine de sıkıcı olmayan iyi bir oyun arıyorsanız, muhtemelen bunu aylarca oynayabilirsiniz, bu sadece genel olarak eğlenceli bir oyun.
Level 120 oldum artık 🤔 ama bu oyun çok güzel 😎
Toplam 3 türk varız sohbete gelin türkçe kanaldan 😂
Başarı oranları SAHTE. %66,7 başarı oranınız olduğunu söylüyor ama 5000 yükseltmeden sonra sadece 430 başarılı olmayı başardım. Geri kalanların hepsi başarısız oldu. Kesinlikle gülünç. Devler yalancıdan başka bir şey değildir.
Oyunda bir tane bile türk göremedim
Güzel
Elmaslar için gerçek düşme oranlarını listeleyin. Rastgele 10-1000 diyor. Yalan söylüyorsun. Düzeltir düzeltmez 5 yıldız.
İndirdim ve yeniden indirdim, çünkü her zaman "FailGetAssetBundleInfo NeedToCheckNetworkState" yazan bir açılır pencere var. Yani, ne anlama geliyor, 5G net özellikli (150 mbps hızında) bir telefonum var ama yine de ağ sorunu yaşıyor. Lütfen hemen yanıt verin ve bunu düzeltin.
Vay be secend yaparmısın lütfen oyununu beğendim
Açık ayrılmam oyunu dragon ball z deki vegetanın saç modeli olduğu için indirdim ama efsane oyun olmuş
Yüklenen oyun, tamamen yüklenmeden önce çökmeye devam etmesi için birden çok kez açılıp oynamaya çalıştı.
Oyun mekaniği biraz ilginç, ama o kadar. Grafikler iğrenç, animasyonlar kötü yapılmış, teklifler sürekli olarak arayüzü bozuyor ve yüzünüze çarpıyor ve her pvp savaşından sonra zorunlu, atlanamayan bir reklam var. Tüm bunlara, oyunu her açtığınızda sizi google profilinizi kullanmaya zorlamaya çalıştığı gerçeğini ekleyin ve bu çabaya değmez.
İyi bir musluk oyunu, oyunda hala yeni. 3star nedenleri: 1. Oyunda her 15-30 dakikada bir çökmeye devam ediyor. 2. Yükleme/bekleme süresi uzun. 3. Reklamlar çok yardımcı olur, ancak yüklenmesi zaman alır ve bazen reklamlar izledikten sonra bile ödüller verilmez. Umarım bu geliştiricilere yardımcı olur.,.
Oyunu denemek zorunda değilim BC oyunu açmama izin vermiyor tamamen siyah ve hiçbir şey söylemeden uygulamayı kapatıyor Çok kullanmaktan bıktım BC Güzel bir oyun olduğunu gördüm ama devam ediyor oynamama izin vermeden uygulamayı kapatmak
Baya zevkli emek oyunu
Benim için bu oyunda az reklam var ve güzel bir oyun
Güzel çılgın bir oyun oynadıkça oynayasın geliyor
Oyunun çok çekiciliği var ve grafikler ve kare hızları yeterince iyi. Oyun, yapılacak çok sayıda farklı şeyle de fena değil. Bu oyun aşırı öğütme ve yoğun mikro dönüşümlerden muzdarip. İlk başta 5 dolar gibi uygun fiyatlılar. Ardından hızla 15 $, 35 $ ve daha yüksek seviyelere çıkıyorlar. Para harcayan herkesle rekabet edebilmek için en az bir hafta, hatta daha uzun süre oynamam gerekecek. Mikro dönüşümler çok sık ve çok yüksek ve bu oyunu mahvediyorlar.
Bu oyun çalışmıyor, oyunu her açtığımda kapanıyor lütfen düzeltin, sonra 5 yıldız vereceğim
Güzel oyun iyi çalışmalar
2 ay oynadım# aho, mükemmeldi, yanlış bir şey yok, tekrar kurdum, açılmıyor bile, her açtığımda hep birlikte kapanıyor
İçerik eksikliği bu oyunu oynamayı sıkıcı hale getiriyor
Şimdiye kadar eğlenceli bir oyun. Ancak ekipmanı toplu olarak yükseltmenin bir yolu olmalı çünkü bunu teker teker yapmak zaman alıcı ve sinir bozucu.
Primitive Brothers : Endless Evolution ব্যাজ lfy
Eğlenceli tıklama oyunu ancak yükleme ekranını daha hızlı hale getirin
Oyunda çok kötü sıkıntı var. Nemi. Ya oyundan giriyom sonra geri giriyom bir yni hesaba giriyom
oyuna girilmiyor
Primitive Brothers : Endless Evolution ব্যাজ lfy
Turk oyuncu sunucu 15 e beklerim
Beş yıldız
Oyun çok güzel ama oyuna giremedim sürekli attı oyundan neden olabilir acaba
Ondan 5 dk sürüyor. oyun playtan soğudum aq
haha